“Pudding Raja Pahang”… Rhys dan Family Vlog Episode 2

Sampai hati Leo tak nak share makanan dengan bapak dia 😂 Sedap sangat lah tu..

Selamat datang ke lagi satu episode “Rhys dan Family Vlog”. Weekend lepas Rhys dan family merentas negeri ke Kuantan, Pahang. Misi kali ini bukan saja untuk berjalan-jalan, tapi juga untuk menikmati pelbagai jenis makanan yang sedap dan popular di Kuantan.

Walaupun hanya satu hari sahaja di Kuantan, ada macam-macam kami buat, dan ada macam-macam kami makan.

Nak tahu apa aktiviti Rhys dengan family buat? Jom tengok vlog ni..

📍Senarai lokasi dalam video:

Eda Yasin Nasi Minyak Warisan

Tg Api Jalan Tanjung Api, Kampung Tanjung Api, 25050 Kuantan, Pahang

Google Map: https://goo.gl/maps/QK4sy8b2o32cchmB9

MM Dessert By MM Catering

No. 2, Gerai PKNP, Jalan Tanjung Api, Kampung Selamat, 25150 Kuantan, Pahang

Google Map: https://g.page/mmdessertbymmcatering?share

Jaman Tory Resepi

Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang

Google Map: https://goo.gl/maps/yU9aCSUEcZzwcQLw7

Anak Rhys “Hantu” Satay Muar..

Perghh, rasa macam dah lama Rhys tak buat video… rindu jalan-jalan dan makan-makan.. 😅

Sekarang Malaysia dah masuk ke PKPP (Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan) maksudnya kita dah boleh merentas negeri dan berjalan-jalan kalau kita ikut SOP.

Ini kali pertama Rhys keluar berjalan dengan keluarga sejak Mac lalu, dan juga kali pertama family rhys masuk video… 😲

Weekend lepas kami ke Muar, Johor untuk misi makan sarapan satay dan jalan-jalan di Muar. Rhys cuba buat vlog sikit tentang aktiviti-aktiviti Rhys semasa di Muar.

Harap korang semua suka vlog style macam ni (ni rhys shoot dan edit semua sendiri tau… jadi maaf kalau kualiti agak kurang haha)

Dan ye betul… Leo memang kuat makan hahaha…. nak jadi food reviewer macam bapak dia kot 😅

Enjoy!