“Pudding Raja Pahang”… Rhys dan Family Vlog Episode 2

vlog kuantan pahang

Sampai hati Leo tak nak share makanan dengan bapak dia 😂 Sedap sangat lah tu..

Selamat datang ke lagi satu episode “Rhys dan Family Vlog”. Weekend lepas Rhys dan family merentas negeri ke Kuantan, Pahang. Misi kali ini bukan saja untuk berjalan-jalan, tapi juga untuk menikmati pelbagai jenis makanan yang sedap dan popular di Kuantan.

Walaupun hanya satu hari sahaja di Kuantan, ada macam-macam kami buat, dan ada macam-macam kami makan.

Nak tahu apa aktiviti Rhys dengan family buat? Jom tengok vlog ni..

📍Senarai lokasi dalam video:

Eda Yasin Nasi Minyak Warisan

Tg Api Jalan Tanjung Api, Kampung Tanjung Api, 25050 Kuantan, Pahang

Google Map: https://goo.gl/maps/QK4sy8b2o32cchmB9

MM Dessert By MM Catering

No. 2, Gerai PKNP, Jalan Tanjung Api, Kampung Selamat, 25150 Kuantan, Pahang

Google Map: https://g.page/mmdessertbymmcatering?share

Jaman Tory Resepi

Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang

Google Map: https://goo.gl/maps/yU9aCSUEcZzwcQLw7

Rhys William

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)