Rhys Melantak 8 Keping “Burnt Cheesecake”…

burnt cheesecake mat salleh

Hari ini ada video yang agak berlainan dengan video biasa. Kalau biasanya Rhys jalan-jalan dan cari makanan tradisional, harini pula Rhys nak makan kek! (sekali sekala makan makanan mat salleh sikit takpe kan? 😅)

Hari ni Rhys nak cuba beberapa jenis “Burnt Cheesecake” dari EatCakeToday.com. 

Burnt Cheesecake adalah sejenis cheescake bakar berasal dari daerah Basque, Negara Sepanyol dan sudah menjadi satu “trend” sebagai pencuci mulut yang berasa keju dengan manis berkrim. 

Burnt Cheesecake dipopularkan di Malaysia beberapa tahun lepas, dan sekarang sudah dipelbagaikan dengan banyak perisa dan bahan-bahan yang unik seperti Cempadak, Matcha, Telur Kampung dan macam-macam lagi.


Kalau kita nak makan kek hari ini, EatCakeToday memang tempat nya haha. EatCakeToday merupakan sebuah “platform” di mana pembuat kek tempatan boleh letak cake, biscuits, brownies, cheesecakes, cookies, cupcakes, pies, tarts, customized cakes, mooncakes, pastries, jelly cakes, ice cream cakes, designer cakes dan macam-macam lagi dalam platform mereka. Yang kelebihan untuk kita sebagai customer ialah kita ada pilihan yang banyak dengan kualiti terjamin semua dalam satu tempat, kita hanya perlu pesan kek yang mana satu kita nak makan. 


Mereka ada pelbagai jenis kek dari lebih dari 70 pembuat kek tempatan, dan semua pembuat menggunakan bahan-bahan yang halal . Yang istemewa sekarang ni adalah promo “Burnt Cheesecake” di mana kita boleh dapat potongan RM10 dari setiap order “Burnt Cheesecake” dari EatCakeToday.


Boleh layari  https://www.eatcaketoday.com/collections/burnt-cheesecake untuk dapat diskaun terus!


Antara 8 jenis “Burnt Cheesecake” rhys cuba – agaknya yang mana satu pilihan Rhys? 😋


Terma & Syarat Diskaun 10%:
1. Sah untuk pembelian dalam talian di www.eatcaketoday.com

2. Penghantaran di kawasan Lembah Klang sahaja

3. Tempoh promosi berakhir pada 31 Julai 2020, 11.59 malam

4. Promosi hanya sah untuk pembelian dalam talian

5. Promosi ini tidak sah dengan promosi lain

Rhys William

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)