CAT Watches Review

Baru2 ni ramai orang nampak saya post tentang “CAT Watches” di IG dan FB saya.. Ada orang tanya kalau saya dah jadi “Duta CAT” atau buat IG review… Sebenarnya bukan.. Inilah ceritanya

2 bulan lepas (selepas Hari Raya) saya dapat mesej dari seorang kerja untuk CAT Watches sebab dia nampak saya berpuasa sepanjang bulan Ramadan (kalau nak tengok pengalaman saya berpuasa klik sini)

Dia kata dia rasa sangat kagum tengok saya puasa, dan nak bagi saya hadiah 2 biji CAT Watches, dengan satu syarat… Saya test watches tu sepanjang 2 bulan, dan lepas tu bagi feedback jujur kat dia.

Sekarang 2 bulan tu dah habis, dan inilah feedback dan comments saya.

Watches Presentation

Bila saya datang ofis dan ambil jam tangan tu..

First Trip Hiking

Walaupun saya “terkenal” sebagai orang yang suka makan, salah satu hobby saya adalah hiking dan camping. Jadi kali pertama saya dapat “test” watch tu betul2 adalah bila saya pergi camping dekat Air Terjun Berkelah. So far so good, dan jam tangan tu saya pakai sepanjang trip tanpa hal.

Second Trip Hiking

Saya sebenarnya dapat 2 jam tangan, satu “anadigit” yang memang tough, dan lagi satu “analogue” yang nampak lebih smart. Saya dah test yang anadigit masa pergi Berkelah, jadi kali ni saya nak test yang “analogue” bila saya pergi Air Terjun Jerangkang, Pahang. Saya surprised, sebab walaupun jam tangan tu smart, dia masih boleh tahan hiking dan camping selama 3 hari.

Trip to Pasar Malam

Lepas sebulan pakai dua2 jam tangan CAT tu, saya rasa sangat selesa pakai, dan pakai hari2. Pergi pasar malam pun pakai sebab suka jam tu! 🙂

Video review

Jadi, conclusionya adalah… saya suka jam tangan CAT tu.. dan rasa sangat bersyukur untuk hadiah tu dari CAT Watches Malaysia.

Kalau nak tahu kenapa saya suka CAT Watches tu, boleh tengok video kat bawah ni..

Share:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Comments

comments

Leave a Reply