Tag Archives: singapura

Bandingan durian Malaysia dengan durian negara-negara lain

Sebelum saya tulis, saya nak cadangkan korang baca blog ni dulu (kalau korang belum lagi)┬ásebab blog ni┬ájelaskan macam mana saya jadi ‘Orang sayang Durian’ Saya rasa bangga saya boleh tahan bau dan cita rasa durian, dan rasa bangga boleh panggil saya ‘Orang sayang durian’. Dulu, saya tak nampak buah durian kat negara lain, dan saya … Continue reading Bandingan durian Malaysia dengan durian negara-negara lain